دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 131734
    تاریخ انتشار: 17/ارديبهشت/1398 - 10:44
    مایک پمپئو:

    واکنش آمریکا به تهدید ایران برای خروج از برجام / 12شرط برای ایران گذاشته‌ایم/ ۲ سال است آمریکا را تهدید می‌کنند

    وزیر خارجه ایالات متحده در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران که پرسیده بود ایران گفته می‌خواهد از برخی همکاری‌های مربوط به توافق اتمی برجام بیرون برود گفت: «آن‌ها دو سال است که تهدید‌ می‌کنند.»

      واکنش آمریکا به تهدید ایران برای خروج از برجام   / 12شرط برای ایران گذاشته‌ایم/ ۲ سال است آمریکا را تهدید می‌کنند

    وزیر خارجه آمریکا امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران گفت:‌ کاری که ما قصد داریم بکنیم، این است که ایران را به آن‌جا برسانیم که مثل یک کشور عادی رفتار کند. ما ۱۲ شرط برای آن‌ها گذاشتیم، هرکدام از این شروط رفتار‌هایی است که از هرکشوری در جهان انتظار داریم انجام دهد. پس این خواسته‌ها مختص به ایران نبود.

    مایک پمپئو افزود: چیز‌هایی مثل این که در کشور‌های جهان کمپین ترور راه نیاندازید، یا از سازمان‌های تروریستی که به اسرائیل حمله کرده و بیش از ۶۰۰ موشک شلیک می‌کنند حمایت نکنید و سامانه موشکی در یمن راه نیاندازید.

    وزیر خارجه ایالات متحده گفت: این چیز‌ها را ما از تمامی کشور‌ها می‌خواهیم. این هم قصد اصلی ما است و از همان ابتدا هم هدف ما همین بوده است. من از وقتی که عضوی از کنگره بودم، روی همین‌ها کار کرده‌ام. هدف ما این است که جمهوری اسلامی ایران را به جایی برسانیم که مثل یک کشور عادی رفتار کند.

    مایک پمپو اضافه کرد: وقتی چنین کاری را کردند، ما بازگشت آن‌ها را خوشامد می‌گوییم. همان‌طور که پرزیدنت ترامپ گفت اگر زمان مناسب فرا برسد و مذاکراتی انجام شود، ما خرسند خواهیم بود که با آن‌ها وارد گفتگو شویم.

    یکی از خبرنگاران پرسید، ولی در مورد این که گفته‌اند از برجام خارج می‌شوند، واکنش شما چیست؟ وزیر خارجه ایالات متحده در پاسخ گفت: «آن‌ها دو سال است که خیلی تهدید‌ها می‌کنند.»

    مایک پمپئو در حال سفر خود به اروپا است و در حالی که در فنلاند به سر می‌برد، با خبرنگاران همراه گفتگو کرد.

    منبع : رویداد24

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما